Bij Car Care Twente treft u een brede keuze aan behandelingen en reparatie’s.

Deze voeren wij allemaal op onze zeer moderne locatie uit, waar wij beschikken over twee autobruggen, stofzuigers, bekledingreinigers, stoomreinigers en diverse polijst- machines. Uw auto staat - volledig door ons verzekerd - en beveiligd op onze locatie.

Wilt u een afspraak maken, of staat de gewenste behandeling er niet bij? Neem dan contact met ons op!


Basis behandeling

Omschrijving behandeling: Bij de Basis behandeling van Car Care Twente, wordt uw auto van binnen en buiten weer netjes schoongemaakt. Daarnaast wordt de auto van buiten 1 stap gepolijst, en opgepoetst met wax. Deze behandeling is ideaal voor mensen die hun auto er weer fris bij willen hebben staan of hun auto willen verkopen/inleveren.

Duurtijd behandeling: 3 á 4 uur

Auto van buiten reinigen: De auto wordt intensief gewassen. Bij het wassen worden ook zaken als de motorruimte, (binnenkant) velgen, wielkasten en sponningen meegenomen. Na het wassen van de auto wordt de auto doormiddel van droogdoeken en lucht afgedroogd. Indien nodig/gewenst kan de lak met autoklei gereinigd worden tegen roestpuntjes, teerplekjes, en andere vast zittende vervuilingen in de lak.

Auto van binnen reinigen: Als eerst gaan wij het interieur van uw auto grondig stofzuigen. Na het stofzuigen gaan wij de bekleding opfrissen, de matten diep reinigen, en de overige delen afnemen met een interieur reiniger. Als laatst worden de ruiten, en andere glanzende delen, van binnen schoongemaakt.

Buitenkant oppoetsen: De lak word eerst in 1 stap gepolijst, hier voorafgaand kunnen op verzoek eventuele beschadigingen en krassen bijgewerkt worden. Na het polijsten wordt de buitenkant in de wax gezet, de ramen gereinigd, de banden zwart gemaakt, en de auto wordt aan de binnen- en buitenkant na gelopen.

Vanaf € 175 Incl. BTW.

Premium behandeling

Omschrijving behandeling: Bij de premium behahandeling van Car Care Twente wordt de auto na het wassen en kleien, in 2 stappen gepolijst. Door de lak van uw auto in 2 stappen te polijsten worden vrijwel alle fijne krassen weggehaald en worden een groot deel van de diepe krassen bijgewerkt. Daarnaast krijgt de lak een diepere glans. Hierna wordt de auto in de wax gezet en het interieur gereinigd.

Duurtijd behandeling: 6 à 8 uur.

Auto van buiten reinigen: De auto wordt intensief gewassen. Bij het wassen worden ook zaken als de motorruimte, (binnenkant) velgen, wielkasten en sponningen meegenomen. Na het wassen van de auto wordt de auto doormiddel van droogdoeken en lucht afgedroogd. indien nodig/gewenst kan de lak gekleid worden tegen roestpuntjes, teerplekjes, en andere vast zittende vervuilingen in de lak.

Auto van binnen reinigen: Als eerst gaan wij het interieur van uw auto grondig stofzuigen na het stofzuigen gaan wij de bekleding opfrissen, de matten diep reinigen, en de overige delen afnemen met een interieur reiniger. Tot slot worden de ruiten van binnen schoongemaakt.

Buitenkant op poetsen: De auto wordt eerst in 2 stap gepolijst. Hier voorafgaand kunnen op verzoek eventuele beschadigingen en krassen bijgewerkt worden. Na het polijsten wordt de buitenkant in de wax gezet, de ramen gereinigd, de banden zwart gemaakt, en de auto wordt aan de binnen- en buitenkant na gelopen.

vanaf € 300 incl. BTW.

Exclusieve behandeling

Omschrijving behandeling: Bij de exclusieve behandeling van Car Care Twente wordt de auto na het wassen en kleien in 3 stappen gepolijst. Door de lak van uw auto in 3 stappen te polijsten, worden alle fijne krassen verwijdert en worden tevens alle diepere krassen verwijderd of minder zichtbaar. Daarnaast krijgt de lak een diepe glans. Hierna wordt de auto in de wax gezet en het interieur gereinigd.

Duurtijd behandeling: 12 á 16 uur.

Auto van buiten reinigen: De auto wordt intensief gewassen. Bij het wassen worden ook zaken als de motorruimte, (binnenkant) velgen, wielkasten en sponningen meegenomen. Na het wassen van de auto wordt de auto doormiddel van droogdoeken en lucht afgedroogd. Vervolgens wordt de auto volledig gekleid om de auto 100% vrij te maken roest puntjes en ander vast zittend vuil. Indien nodig worden de velgen gedemonteerd om deze beter te reinigen.

Auto van binnen reinigen: Als eerst gaan wij het interieur van uw auto grondig stofzuigen. Na het stofzuigen gaan wij de bekleding Diep reinigen, de matten diep reinigen, en de overige delen reinigen en afnemen met een interieur reiniger. Tot slot worden de ruiten van binnen schoongemaakt.

Buitenkant oppoetsen: De auto word eerst in 3 stap gepolijst. Hier voorafgaand kunnen op verzoek eventuele beschadigingen bijgewerkt worden. Na het polijsten wordt de buitenkant in de wax gezet, de ramen gereinigd, de banden zwart gemaakt, en de auto wordt aan de binnen- en buitenkant na gelopen.

vanaf € 600 incl. BTW.

Exclusieve wasbeurt.

Omschrijving behandeling: Bij de exclusieve was beurt van Car Care Twente wordt de auto grondig gewassen.
Bij deze wasbeurt worden alle maatregelen getroffen om uw auto zo goed mogelijk en kras vrij te wassen.

Auto van buiten reinigen: Auto afspuiten, wielkuipen uitspuiten, velgen reinigen, sponningen reinigen, motorruimte reinigen, volledige auto inschuimen, allen naden en kieren met een kwast reinigen, volledige auto wassen en afdrogen, ruiten reinigen


vanaf € 35 incl. BTW

N-XTC Nieuwe auto

Omschrijving behandeling: N-XTC is ontworpen om de lak een hardere en betere chemicaliën resistente bescherming te geven dan normale wax. N-XTC glascoating is gemaakt op basis van Quartz en heeft een hardheid van 8H. Een glascoating zoals N-XTC beschermd onder ander tegen fijne krassen, vogelpoep, insecten en kalkvlekken. Daarnaast zijn defecten door middel van heet water deels of geheel te verwijderen.

Duur Behandeling: 2 à 3 dagen.

Auto van buiten reinigen: auto afspuiten, wielkuipen uitspuiten, velgen reinigen, sponningen reinigen, motorruimte reinigen, volledige auto inschuimen, allen naden en kieren met een kwast reinigen, volledige auto wassen en afdrogen

Auto van binnen reinigen: stofzuigen, stoffen/leren bekleding reinigen, overige interieur delen reinigen, ruiten van binnen reinigen

Voorbereiding coating: lak, indien nodig, reinigen met auto klei, machinaal polijsten in 1 stap (of meerdere stappen indien nodig), lak ontvetten, lak controleren en waar nodig corrigeren, lak nogmaals ontvetten.

Aanbrengen coating en details: N-XTC Laag 1 per paneel aan brengen en afnemen, coating vervolgens laten kuren, N-XTC laag 2 per paneel aan brengen en afnemen, coating vervolgens 12 tot 24 uur laten kuren, aanbrengen van Swissvax Shield, ruiten reinigen, banden voeden, trimdelen voeden of op aanvraag mee coaten, nalopen van de auto.

vanaf € 800,- Incl. BTW

N-XTC Gebruikte auto

Omschrijving behandeling: N-XTC is ontworpen om de lak een hardere en betere chemicaliën resistente bescherming te geven dan normale wax. N-XTC glascoating is gemaakt op basis van Quartz, en heeft een hardheid van 8H. Een glascoating zoals N-XTC beschermd onder ander tegen fijne krassen, vogelpoep, insecten en kalk vlekken. Daarnaast zijn defecten door middel van heet water deels of geheel te verwijderen.

Duur behandeling: 3 à 5 dagen (staat en grootte afhankelijk)

Auto van buiten reinigen: auto afspuiten, wielkuipen uitspuiten, sponningen reinigen, motorruimte reinigen, volledige auto inschuimen, allen naden en kieren met een kwast reinigen, volledige auto wassen en afdrogen, velgen verwijderen en afzonderlijk reinigen.

Auto van binnen reinigen: stofzuigen, vloer bekleding reinigen, stoffen/leren bekleding reinigen, overige interieur delen reinigen, ruiten van binnen reinigen.

Voorbereiding coating: lak reinigen met auto klei, machinaal polijsten in 2 stappen (of meer indien nodig), lak ontvetten, lak controleren en waar nodig corrigeren, lak nogmaals ontvetten.

Aanbrengen coating en details: N-XTC Laag 1 per paneel aan brengen en afnemen, coating vervolgens laten kuren, N-XTC laag 2 per paneel aan brengen en afnemen, coating vervolgens 12 tot 24 uur laten kuren, aanbrengen van Swissvax Shield, ruiten reinigen, banden voeden, trimdelen voeden of op aanvraag mee coaten, nalopen van de auto.

vanaf 1200,- incl. BTW

N-XTC velgen behandeling

Omschrijving behandeling: N-XTC is ook geschikt voor velgen. Het voordeel van het coaten van uw velgen met N-XTC is dat uw velgen minder snel vies worden en daarnaast ook makkelijker schoon blijven. Ook zijn de velgen beter bestand tegen zware velgen reinigers en krassen.

Duur behandeling: 2 dagen (incl. droogtijd).

Reiniging en voorbereiding velgen: Demontage velgen, reinigen velgen, eventueel polijsten van de velgen, velgen ontvetten.

Aanbrengen coating: N-XTC Laag 1 per velg aan brengen en afnemen, coating laten kuren, N-XTC laag 2 per paneel aan brengen  en afnemen, coating 24 uur laten kuren, aanbrengen van Swissvax autobahn.

vanaf € 250,- incl. BTW.

Swissvax Wax behandeling nieuw auto

Omschrijving behandeling: De waxen van Swissvax zijn exclusieve waxen voor de bescherming van uw auto. Bij een Swissvax behandeling heeft u keuze uit meerdere waxen. Het voordeel van een Swissvax wax behandeling is dat uw auto makkelijker schoon te maken is en beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. Het wordt aangeraden om de behandeling minimaal 1x per half jaar te herhalen. U kunt dit echter ook zelf doen. Hiervoor kunt u uw eigen Swissvax wax pot bij ons kopen en krijgt u uitgebreide instructie hoe u dit moet doen.

Duur Behandeling:  1-2 dagen.

Auto van buiten reinigen: auto afspuiten, wielkuipen uitspuiten, velgen reinigen, sponningen reinigen, motorruimte reinigen, volledige auto inschuimen, allen naden en kieren met een kwast reinigen, volledige auto wassen en afdrogen.

Auto van binnen reinigen: stofzuigen, stoffen/leren bekleding reinigen, overige interieur delen reinigen, ruiten van binnen reinigen.

Voorbereiding waxen: lak indien nodig reinigen met auto klei, machinaal polijsten in 1 stap (of meerder stappen indien nodig), lak ontvetten,  lak controleren en waar nodig corrigeren.

Waxen en details: 1 of 2 lagen Swissvax wax aanbrengen, plastic delen en banden voeden met een trim gel, de auto tot in de details nalopen.

vanaf € 400,- incl. BTW.

Swissvax Wax behandeling gebruikte auto

Omschrijving behandeling: De waxen van Swissvax zijn exclusieve waxen voor de bescherming van uw auto. Bij een Swissvax behandeling heeft u keuze uit meerdere waxen. het voordeel van een Swissvax wax behandeling is dat uw auto makkelijker schoon te maken is en beter bestand is voor invloeden van buitenaf. Het wordt aangeraden om de behandeling minimaal 1x per half jaar te herhalen. U kunt dit echter ook zelf doen. Hiervoor kunt u uw eigen Swissvax wax pot bij ons kopen en krijgt u uitgebreide instructie hoe u dit moet doen.

Duur Behandeling:  1-2 dagen.

Auto van buiten reinigen: auto afspuiten, wielkuipen uitspuiten, velgen reinigen, sponningen reinigen, motorruimte reinigen, volledige auto inschuimen, allen naden en kieren met een kwast reinigen, volledige auto wassen en afdrogen, velgen verwijderen en afzonderlijk reinigen.

Auto van binnen reinigen: stofzuigen, vloer bekleding reinigen, stoffen/leren bekleding diep reinigen, overige interieur delen reinigen, ruiten van binnen reinigen.

Voorbereiding waxen: lak indien nodig reinigen met auto klei, machinaal polijsten in 2 stappen (of meerdere stappen indien nodig), lak ontvetten,  lak controleren en waar nodig corrigeren.

Waxen en details: 1 of 2 lagen Swissvax wax aanbrengen, plastic delen en banden voeden met een trim gel, de auto tot in de details nalopen.

vanaf € 700,- incl. BTW.

Swissvax concours behandeling

Omschrijving behandeling: Bij de Swissvax concours behandeling van Car Care Twente wordt uw auto tot in de aller kleinste detail gereinigd, gepolijst, eventueel geschuurd en beschermd. Na deze behandeling is uw auto in de best mogelijke staat. Dit alles doen wij met de exclusieve producten van Swissvax.

Auto van buiten reinigen: auto afspuiten, wielkuipen uitspuiten, sponningen reinigen, motorruimte reinigen, volledige auto inschuimen, allen naden en kieren met een kwast reinigen, volledige auto wassen, afdrogen met een droogdoek.

Auto aan de onderkant en motor reinigen: velgen worden verwijdert voor aparte reiniging, volledige onderkant en onderstel wordt gereinigd en bescherm/opgepoetst, motorruimte tot in de details oppoetsen.

Auto van binnen reinigen: stofzuigen, vloer bekleding reinigen – stoffen/leren bekleding diep reinigen, overige interieurdelen reinigen, interieur delen beschermen, bekleding beschermen, rubbers voeden, ruiten van binnen reinigen.

Auto van buiten polijsten: auto kleien, waar nodig lak in meerdere stappen schuren, diepe krassen bijwerken met lakstift, met speciale polijstmachine diepe krassen verwijderen, auto in 3 stappen polijsten, auto ontvetten, indien nodig auto nogmaals bij polijsten en weer ontvetten.

Waxen en details: 1 of 2 lagen Swissvax wax of N-XTC met wax aanbrengen, plastic delen en banden voeden met een trim gel, de auto tot in de details nalopen.

Op aanvraag

Swissvax velgen behandeling

Omschrijving behandeling: Swissvax heeft speciaal voor velgen een hittebestendige wax ontwikkeld. De autobahn velgen wax is ideaal voor de bescherming van uw velgen tegen remstof en teer en zorgt ervoor dat u uw velgen makkelijker schoon kan maken.

Duur behandeling: 2 uur.

Reiniging en voorbereiding velgen: demontage velgen, reinigen van de velgen, eventueel polijsten van de velgen, velgen reinigen met een pre wax olie.

aanbrengen velgenwax: 1 laag Swissvax Autobahn velgen wax aanbrengen en laten kuren.

vanaf 125,- incl. BTW

Intensieve reiniging stoffen bekleding

Omschrijving behandeling: Bij een intensieve stof reiniging wordt de stoffen bekleding met een door een extractie machine opgewekt schuim ingeschuimd. Dit schuim trekt vuil uit de stoffen bekleding die vervolgens wordt opgezogen met de extractie machine.

Duurtijd: 1 à 2 uur (15 min per stoel).

Reiniging stof: Bekleding stofzuigen, bekleding wordt ingeschuimd met een actief reinigingsschuim, het schuim met het vuil er in wordt uit de stoel gezogen, bekleding wordt gedroogd.

vanaf € 20,- incl. BTW. per stoel

Intensieve reiniging van leren bekleding

Omschrijving behandeling: Bij een intensieve leer reiniging wordt het leer met behulp van een leer reiniger en een borstel schoon geborsteld, vervolgen wordt het leer beschermd met lederbalm.

Duurtijd: +- 30 minuten per stoel. 2 a 3 uur voor een volledig leren interieur.

Reiniging en bescherming leer: Als eerst gaan we de te behandelende bekleding stofzuigen. vervolgens gaan we het leer diep reinigen, door middel van een leerreiniger. na het reinigen gaan we de leren bekleding van de stoelen voeden met lederbalm.

vanaf 30,- incl. BTW. per stoel. Vanaf 125 incl. BTW. voor een volledig leren interieur.

Nare geur / rook geur verwijdering behandeling

Omschrijving behandeling: bij onze ozon behandeling wordt uw complete interieur diep gereinigd, vervolgens wordt er voor 5 uur een ozon generator in de auto gezet die een steriliserend gas maakt. Na deze behandeling zijn vrijwel alle nare luchten uit uw auto verwijdert.

Duur behandeling: 1 dagen (incl. droog tijd en ozon kuurtijd).

Auto van binnen reinigingen: Ozon apparaat voor 5 uur in de auto zetten, interieur volledig uitzuigen, alle leren bekleding reinigen met leer reiniger en alle stoffen bekleding incl. hemel bekleding reinigen met actief schuim en een extractor, ramen reinigen, auto met deuren open drogen.

In sommige gevallen zijn rook luchten of andere luchten zo diep in de bekleding getrokken dat wij deze niet volledig kunnen verwijderen, wij geven dan ook geen enkele vorm van garantie op deze behandeling.

vanaf € 150 incl. BTW.

Transport (haal en breng service)

Omschrijving: Car Care Twente beschikt over 2 aanhangers waarmee wij uw auto kunnen ophalen en terug brengen.

vanaf € 30,- incl. BTW.

Onze prijzen verschillen per auto, en worden in bovenstaand overzicht als vanaf prijzen getoond. Voor een prijsopgave voor uw auto kunt u het beste contact met ons opnemen.

Geïnteresseerd?